Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın hudayinabit kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının kesifı cimriya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çıkan dumanın ve yüksek ısının autarı çıkmasını önlemek muhtevain kapının sapa berk kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen içeriye kolayca girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

örgüda yangın çıkması halinde şule ve duman yangın bapsı sayesinde özelliklerine ilgilı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve öteki alanlara yayılması engellenir.

Gereç: Yangın baplarında genellikle çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki malumat birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve çağdaş layihamlarla birleştirerek ömür alanlarınıza ölçü katmayı Yangın Çıkış Kapısı hedeflemektedir.

Nitekim yangınlardan korunmak dâhilin kök olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas evgin gestalt simultane bapnın kabil olan en azca dönem Yangın Merdiveni Kapısı kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yerı keşik opsiyonel olarak alınan hidrolik karakol ile henüz kesif kullanma sağlanabilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da boşluk önünde bulundurularak standartlara tatminkâr biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

İşaretlendirmeler: Müstacel durumlarda kullanılması gereken bapların tamamı ustalıkaretlenmelidir. Üzerinde “ivedi çıkış” kırsı mevcut kapılarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Makam sayısı: Binaların karşı sayısı kapıların sayısını belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı konstrüksiyonlarda her katta bir tane ivedi çıkış bapsı dünya almalıdır. Faziletli katlı yapılarda katlar arasındaki geçişlerde de Yangın Çıkış Kapısı kapılar bulunabilir.

Report this wiki page